BEDRIJFVOORSTELLING

Verduyn is een internationaal groentebedrijf met grote ambitie en een gefocust beleid. Het bedrijf teelt, wast, sorteert, trieert, verpakt, snijdt en verkoopt alle soorten verse groenten. We sourcen onze producten via een doorgedreven landbouwservice en leveren aan verschillende sectoren. Zowel de industrie, de versmarkt als de foodsector genieten van de kwaliteit van onze verse groenten. Het familiebedrijf, onder leiding van Daniel en Rita Verduyn, is met de zonen Alexander en Nicolas - die al actief zijn in het bedrijf - van opvolging verzekerd.

Wortelproducten zijn onze grootste specialiteit. We zijn een van de grootste wortelspecialisten in Europa en bieden dan ook een gigantisch assortiment kwaliteitswortelen voor verschillende doeleinden.

Verduyn heeft altijd geïnvesteerd in kwaliteit en efficiëntie, en zal dat ook blijven doen. Elke technologische vernieuwing volgen we kort op, waardoor vele processen ondertussen geautomatiseerd zijn. Ook aan onze infrastructuur besteden we de nodige aandacht. We bouwden al verschillende nieuwe, moderne productiehallen. Verduyn zette daarnaast zelf een logistiek proces op en investeerde in eigen een wagenpark. Onze diensten gaan dus van het planten van het zaadje tot het leveren van een afgewerkt product aan onze afnemers. Ons team draagt bij tot onze uitstekende producten en service. Met een gebalanceerde mix van ervaring en dynamiek gaan zij graag voor u aan de slag.

Wat definieert Verduyn? Flexibiliteit en reactiviteit. Onze enorme schaalgrootte laat ons toe om steeds kort op de bal te spelen en zo onze klanten snel uit de nood te helpen met onze superkorte leveringstermijnen. We staan dan ook voor perfectionisme in de landbouw. Onze grote productkennis en ervaring garandeert u dit. Het bedrijf startte immers als teler, bij de basis. En het is net deze basis die nu zijn ‘groenten’ afwerpt.